top of page
  • Astro Benefacta

Всесвіт знає все або .. "А Сатурн же ж попереджав..."


Чи можна економити кошти, час та не мати додаткового розчарування?? .. Можна! Тільки, якщо прислухатися до астрології та її символізму.

Більше року назад потрапило до мене запитання "Чи пройду я конкурс?" Кверент подав заявку на конкурс, щоб потрапити на навчання на курси. Курси були досить цікавими, популярними на скільки, що вже й не всіх приймали на навчання, не дивлячись навіть на значну їх вартість. Також Кверент очікував змінити сферу діяльності після закінчення цих курсів. Власне - це і було основною ціллю кверента.

Питання було озвучене 10.08.2016 року о 16-32, м. Львів.

Карта для інтерпретації самого питання досить проста:.

Сигніфікатор Кверента - Юпітер в IXдомі, що підтверджує зацікавленість Кверента курсами.

Косигніфікатор Кверента - Місяць, щойно вийшов з Via Combusta - дуже слабкий, але набирає сили. Те що Юпітер в знаці свого падіння може означати лише те, що Кверент зовсім не орієнтувався в нових знаннях.

Курси - IX дім, та його Управитель - Сонце. Сонце в Леві , в своїй обителі, що характеризує їх тільки з позитивної сторони.

Для відповіді на питання розподілу ролей між планетами замало, необхідно шукати аспект сигніфікаторів Кверента з сигніфікатором курсів, тобто шукати аспект Сонця з Юпітером чи з Місяцем. І такий аспект є, досить швидкий і чіткий. Карта демонструє нам східну квадратуру Місяця та Сонця. Більше того, наступний аспект секстиль Місяця та Юпітера.

І не дивдячись на відсутність рецепцій між сигніфікаторами, східні аспекти між ними дають мені право давати позитивну відповідь.

Тобто відповідь - "Так, Кверент пройде конкурс на ці курси"

На цьому роботу хорарного астролога можна було б і завершити, адже відповідь на задане питання отримана та озвучена.

Однак на себе привертає увагу Сатурн, який розташувався прямісінько на Асценденті. Крім того, він ще і стаціонарний. І хоча Сатурн міняє свій рух з ретроградного на директний - це не міняє його природу. Згідно класиків, Сатурн на Асценденті буквально трактується як "нічого з цього задуму хорошого не буде" або " не витрачайте сили.."

В результаті події розвивались таким чином - Кверент пройшов конкурс на курси, більше того, не дивлячись на зовсім нову сферу знань та відсутність будь-яких навиків в цій темі до того - дуже успішно їх закінчив, але поміняти сферу діяльності так і не вдалось. Тобто стративши значу суму коштів, сил, часу, ну і нервових клітин - все було даремно.

А треба було просто добре придивлятися до карти і прислухатися до астрології.

Сатурн же ж попереджав.....

55 просмотров0 комментариев
bottom of page