top of page
  • Astro Benefacta

Хорарна Астрологія. Що це?


Метод який мені припав до душі і яким я користуюся в своєму житті має назву хорарна астрологія або астрологія запитань. Це надзвичайно цікавий, потрібний і важливий підрозділ такої Величної науки як Астрологія.

Цей Метод дає можливість дати відповідь на будь-яке поточне запитання. Головне знати час та місце, коли це запитання було озвучене людині, що може «прочитати» цю відповідь у Книзі Всесвіту, тобто Астрологу.

На відміну від натальної, прогностичної, мунданної та всіх решта підрозділів астрології, лише хорарна може дати відповідь на такі питання як:

  • Чи варто мені купувати саме цю річ (телефон, пралку, квартиру і т.д.) ?

  • Чи варто йти вчитися на ці курси?

  • В якій школі/садку/університеті буде краще вчитися моїй дитині?

  • Чи відбудеться зустріч?

  • Чи варто працювати з цим партнером/контрагентом і т.д.?

  • Які стосунки є між Ч та Ж? Що буде далі? Чи буде одруження/розлучення і т.д.?

  • Чи варто міняти роботу?

  • Чи піднімуть мені зарплату?

  • Чи варто вкладати кошти в валюту/акції/проект/ і т.д.?

  • Яка буде погода завтра/під час відпустки/під час вечірки тут/там і т.д.?

  • Тобто будь-які питання в будь-якій сфері, які виникають в Вашому повсякденному житті….

Як це відбувається?

Людина ставить питання в певний момент і астролог знаючи розташування планет на небі в цей момент, аналізуючи їх взаємозв’язки, синтезуючи інформацію дає відповідь на конкретне питання. Тобто відповідь у Всесвіті вже є на будь-яке питання, просто потрібно лише правильно її знайти в правильний момент часу.

Чому людина чекає певного моменту, щоб запитати? Несвідомо, але людина має контроль над цим моментом. Можна спостерігати, особливо коли питання ставиться по телефону, що Кверент (людина яка задає питання), попередньо заводить невелику розмову, мнеться, вагається, то задає питання, то вирішує промовчати, то ніяк не може його сформулювати, і нарешті … питання «народжується», Кверент його озвучує. Це відбувається підсвідомий процес налаштування… Стародавні хорарні майстри сказали б, що Кверент вичікує, коли знаки, світила, планети розташуються відповідно запитанню.

Буває й навпаки.. Коли людина вже поставила питання, наприклад, написала лист з питанням, але він ніяк не може потрапити до Астролога. Чи то через зайнятість Астролога, чи хтось подзвонив інший, чи просто трапляються такі обставини, що він не може його прочитати в той момент. Або ж людина намагається додзвонитись, але Астролог не може з якихось обставин відповісти на дзвінок.. Це вже Всесвіт працює таким чином і «налаштовується», щоб саме це чітко визначене питання було озвучене чи прочитане саме в певний момент часу.

Всесвіт налаштовується… Тому одна людина телефонує астрологу з роботи, а інша чекає обідньої перерви, одна сміливо бере телефон та набирає номер, а інша ніяк не може наважитись. Варіантів безліч.. і всі вони стосуються запитання. В результаті випадкових на перший погляд обставин виходить карта, яка чітко показує відповідь.

У Всесвіті немає нічого випадкового, але Все взаємозалежне та Все наділене змістом.

Запитання – це окремий самостійно існуючий «об’єкт». У нього є момент «зачаття», коли воно спало на думку, та народження, коли його сприймає той, хто може дати відповідь, тобто астролог. То ж основною передумовою хорарної астрології є те, що запитання, як і людина, з’являється у певний значущий момент. Аналіз хорарної карти розкриває обставини, що оточують питання, його можливий остаточний результат. Тобто існує паралель між Всесвітом і людським розумом. Планети, знаки, доми є символами, які відображають думки людини та події її життя. Коли астролог розшифровує символічне значення карти, то в цей час він може зрозуміти зміст справи та передбачити його можливе рішення.

82 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page