top of page
  • Astro Benefacta

Правильне питання. Як це?


Цей пост я вирішила написати як продовження "Хорарна Астрологія. Що це?", де коротко описано механізм роботи Всесвіту. ))))

Цього разу хотіла звернути увагу як і коли варто звертатися до Хорарного Астролога. Тобто такий собі ритуал, що мав би передувати зверненню.

Щоб не розчаруватися в Хорарній Астрології і потім не писати гнівних постів/листів про шарлатанство, обман і що це все не працює, бо не працює, треба вміти правильно задавати питання

Перш за все нагадаю, що питання можуть бути будь-якими і з будь-якої сфери, Ви можете задавати питання будь-коли та будь-де, однак є ряд неписаних і одночасно прописаних "правил".

Правило 1. Питання має бути реальним!!! Тобто щирим!!! Тобто таким, що відображає стан стурбуванності цим питанням. Ви повинні вникнути, "вростися" в питання, втягнутися в його суть, "виностити" і, зрештою, "народити" його.

Наприклад, питання про погоду. Якщо кожного дня питати про погоду - це не сфера вашої "стурбованості", тому Хорарна Карта не покаже нічого. Якщо ж Вам треба вибрати вбрання на вечірку під відкритим небом і Ви вже передивилися всі погодно-синоптичні сайти, кожен з яких показав різні версії погоди, перечитали всі аналітичні дані за останні 100 років, склали графік на весь період (я, звичайно, перебільшую), а остаточно не зрозуміли і не визначилися... о!! тоді вже Ваше питання відноситься до "народжених" і тільки тоді Хорарна Карта покаже відповідь. Якщо Ви задаєте питання - "чи отримаю я цю роботу?", тикаючи на кожне оголошення в газеті чи на сайті роботодавців, Хорарна Астрологія тут безсила, але.. Якщо Ви перечитали і відредагували своє резюме декілька разів, вже декілька ночей не спали, продумуючи кожну фразу, що плануєте сказати на співбесіді, а напрасоване вбрання вже висить в шафі.. о! тоді питання "чи отримаю я цю роботу?" відноситься до тих, відповідь на які Карта покаже.

Правило 2. Звернення до Астролога має бути усвідомленим!

Ну, зрештою, Ви ж не телефонуєте своєму стоматологу кожного дня по декілька разів, просто щоб дізнатися про профілактичні засоби, які підходять саме Вам чи запитати "а чи буде сьогодні боліти зуб? ". А візит до стоматолога планується ретельно, довго і тільки тоді, коли вже зовсім "не можу...", коли вже всі методи полегшення вичерпані. ))) Ну ,в мене, особисто, так. Звичайно, є окремі люди ( і о, уявити тяжко, я таких знаю..), які ходять до стоматолога регулярно.. Але зараз не про такі випадки. ))

Тобто,звертатися до Хорарного Астролога безумовно треба! Але, звернення це має бути усвідомленим, продуманим, і Ви маєте чітко розуміти з якою метою і до кого Ви звертаєтесь!

Правило 3. Питання має бути чітким, конкретним і передбачати коротку та чітку відповідь, яка може бути "так або ні" або передбачати конкретні терміни (Коли відбудеться ця подія...? ) або конкретне місце (Де?), якщо це пошуковий Хорар. Звичайно, досвідчений Астролог, дасть Вам більш обширну відповідь і, навіть, може прояснити деякі супутні аспекти ситуації, якщо, звичайно, Ви слідували правилам 1 та 2. )

Якщо питання звучить - "ой, не знаю що хочу, не знаю як сформувати і взагалі, що хочу дізнатися...", то перед тим як звертатися до Астролога, перечитайте, починаючи з Правила 1.

Правило 4. За одне звернення бажано задавати тільки 1 питання! Тобто їх може бути і більше, але вони мають бути дуже щільно пов’язані між собою і стосуватися однієї тематики.

Якщо Звертаючись до Астролога Ви формуєте питання приблизно так - " ой, а чи можна дізнатися, а чи краще буде, коли я поміняю своє ім’я, коли зароблю свій перший мільйон.. а тут ще їхав/їхала звернула увагу на будиночок біля лісу, а глянь, чи я його колись придбаю, ой.. а ще дитина, щось не хоче до школи ходити, хочу перевести в іншу, яка та школа.. а ще .. а, ще разом з тим, подивись як до мене відноситься той колега по роботі.. ой, а ще забув, куди варто поїхати у відпустку.. тут маю 2 пропозиції , вибрати не можу..." і т.д, то до Астролога Вам ще рано звертатися. ) Ну не можуть людину одночасно турбувати всі питання світу!

Правило 5. Не зловживайте Астрологією!

Використання Астрології повинно бути економним! Простота, зручнічсть і чіткість хорару може призвести до легковажного зловживання методом.... Задавати одне і те ж питання декілька разів не більш можливо, ніж двіччі вступати в одну річку. (Джон Фроулі).

Якщо Ви вже задали питання та отримали на нього відповідь не треба задавати його ще раз на наступний день/тиждень чи місяць, навіть, якщо відповідь Вам не сподобалася.

Виключення можуть бути тільки тоді, коли суттєво помінялися обставини, що супроводжували ту чи іншу ситуацію, або змінився сам предмет. Наприклад, якщо Ви не пройшли таку бажану співбесіду і через деякий час, знайшли собі нову роботу своєї мрії, і пройшли всі етапи переживань, то тоді wellcome за новою відповіддю..

Хорарний метод, безперечно, самий надійний зі всіх, але він годиться тільки для особливих випадків. (Джон Фроулі)

702 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page